Mbahet Dita e Diasporës (foto+video)

Biznis Klub Anamalit në bashkëpunim me shoqatën „Ora“  për herë të parë organizuan veprimtarinë  „Dita e Diasporës 2013“. Qëllimi i këtij organizimi, sipas organizatoreve, është të thithim  invenstitor sa më shumë në këto treva,  t’ju bëhet prezantimi dhe...