Romani sagë në letërsinë shqipe

Jeta kulturore e shqiptarëve në Mal të Zi ka qenë e dyzuar, në njërën anë nënshtetas të një kombi tjetër, dhe në anën tjetër komunikimi me shtetin e kombit të tyrë ka qenë i ndërprerë Ndërsa Fran Camaj me romanet: Rruga e pamëshirshme, Dashuri e dhunuar, Mëshira e...

Projekt i madh dhe ambicioz

Banka Gjermane për Zhvillim (KFW) jep 21 milionë euro për investime në rrjetin e ujësjellësit dhe kanalizimit në Komunën e Ulqinit Kryetari i komunës së Ulqin- it, Nazif Cungu, është shprehur se deri tani ky mbetet projekti më i madh dhe më ambicioz për këtë komunë, i...