Spektakël pa pagesë – Sot në Ulqin fillon Fed Cup, turne me renome i tenisit për femra

Posted By: Zaim Halili

Activist i shoqatës, webmaster the web dizajner i faqës anaemalit.org Antar i shoqatës prej vitit 1995

Kategorija - Sport

Fusha tenisit - UlqinTë gjitha ndeshjet e turneut Fed Cup të tenisit për femra që do të mbaeht në Ulqin(13.4 – 18.4.2015) do të jenë pa pagesë për të gjithë dashamirësit e këtij sporti.
Ky do të jetë një rast i mirë që për së afërmi të shikohen ndeshje interesante dhe me nivel të lartë.

E gjithë vëmendja do të jetë te Caroline Wozniacki, ish numri një e botës e cila sipas sajtit zyrtar të Fed Cup (http://www.fedcup.com/) është pjesë përbërse e ekipit të Danimarkës.

Më hollësisht për ekipet pjesësmarrëse dhe garueset mund të vizioni faqen e mëposhtme.

Related posts

Cultural Dance Program

Cultural Dance Program

We are very excited to announce the continuation of our efforts in 2018.  Open to all Ana e Malit children Ages 5 to...