Urime Fitër Bajrami!

Shoqat Ana e Malit uron gjithë besimtarët myslimanë, gëzuar Fitër Bajramin.   Me  rastin e  festës së  Bajramit të Madh, Shoqata Shqiptaro Amerikane Ana e Malit, uron të gjithë besimtarët  e fesë Islame dhe shqiptarët kudo që jetojnë dhe punojnë. Urojmë që   kjo ...

Njoftim

Ju njoftojmë se me daten 12 Korrik në Xhamin shqiptare në Staten Island familja Çobaj do të mbaj pamjen pasmortare të babait Hasan Çobaj Pamja do të mbahet prej orës 10AM deri në orën 3PM Adresa e Xhamisë 307 Victory Blvd Staten Island NY...