Lajmërim

Posted By: Zaim Halili

Activist i shoqatës, webmaster the web dizajner i faqës anaemalit.org Antar i shoqatës prej vitit 1995

Kategorija - Lajmet e Shoqatës

Lajmërojmë komunitetin tonë se Kuvendi Zgjedhor i Shoqatës Shqiptaro- Amerikane ” Ana e Malit ” do të mbahet ditën e Dielë, me 21 Shkurt 2016, në ora 11:00 të paraditës, në lokalin ” Brook Catering Hall ” i cili gjindet në adresën: 29 Brook St. Staten Island , NY 10301.

     

                Programi :

 

11:00 AM – 12:00 PM   Shërbimi i mëngjezit;

 

12:00 PM – Fillimi i programit të Kuvendit:

                 – Raporti i aktivitetit të Shoqatës për vitin 2015;

                 – Ndarja e  mirënjohjeve sponzorëve të Shoqatës

                   për vitin e kaluar;

               

1:00 PM – Zgjedhja e Kryesisë së re ( Anëtarët e Bordit

                drejtues dhe Kryetari, me mandat 3 vjeçar).

 

2:00 PM  – Përfundimi i Kuvendit.

 

                

Të gjithë të interesuarit janë të ftuar dhe të mirëse ardhur !           

 

 

              Shoqata Shqiptaro-Amerikane ” Ana e Malit”

                               112 Victory Boulevard

                               Staten Island NY 10301

                                www.anaemalit.org

Related posts

Cultural Dance Program

Cultural Dance Program

We are very excited to announce the continuation of our efforts in 2018.  Open to all Ana e Malit children Ages 5 to...