Filloi manifestimi “DITA E SHEGES”

Posted By: Zaim Halili

Activist i shoqatës, webmaster the web dizajner i faqës anaemalit.org Antar i shoqatës prej vitit 1995

Kategorija - Ana e Malit

Për të pestin vit me rradhë BKA organizoi manifestimin Dita e shegës.  Ky manifestim u mbajt në qendër të Katerkollës me prezantimin e stendave të produkteve vendase.  Në 10 stenda përvec shegës, u prezantuan edhe produkte të tjera të prodhuesve nga zona e Ulqinit, Anës së Malit dhe Krajës.

Në nder të kësaj dite folën kryetari i BKA Kabil Kurti si dhe kryetari i komunë së Ulqinit Nazif Cungu. Theksi i bisedës u vendos mbi problemet me të cilat hasen bujqit e komunës së Ulqinit.

Related posts

Cultural Dance Program

Cultural Dance Program

We are very excited to announce the continuation of our efforts in 2018.  Open to all Ana e Malit children Ages 5 to...