SHOQATA INICION BLERJEN E LOKALIT QË DO TË JET NË SHËRBIM TË KOMUNITETIT ANAMALAS DHE MË TEJ

Posted By: Zaim Halili

Activist i shoqatës, webmaster the web dizajner i faqës anaemalit.org Antar i shoqatës prej vitit 1995

Kategorija - Ana e Malit | Diaspora | Komuniteti

Shoqata Ana e Malit  ka inicuar një  proces për të siguruar një vend/lokacion të përhershem i cili në të erdhmën do të shërbej për aktivitete të ndryshme kulturore, educative dhe sportive.

Ky është një projekt për të cilin si shoqat kemi biseduar dhe planifikuar për shumë vite.

Kontributi juaj dhe bujaria juaj e mundëson një ndërmarrje të till dhe ne si shoqat I drejtohemi të gjithë bashkëatdhetarëve tan që të na mbështesin financiarisht që kët ëndër të gjat ta shëndrrijmë në realitet.

Vendi/lokacioni gjindët në Staten Island në adresen 489 Midland Avenue, çmimi për sigurimin e ndërtesës ësht $375.000, është e domosdoshme që kjo ndërtes të rimëkëmbet nga themeli, në ditët dhe javët që vine ne do bëjm një analizë të kostos për renovimin e objektit.

Të gjithë ata që kan dëshirë dhe mundësi për të kontribuar informatat vijojnë më poshtë.

Me respect dhe sinqeritet

 Kryesia e Shoqatës  

 

 

Me Zelle – g_enti13@live.com
Using Zelle – g_enti13@live.com
Me çek, dëroni çekun në adresen:
By check, mail check to:

 

Albanian American Association

1472 Forest Hill Road

Staten Island NY 10314

 

Nëse dëshironi të paguani me kesh mund të bëni pagesën te:

Café Late

Cromwell Avenue, Staten Island NY 10305

(Kërkoni vërtetim për pagesë)

 

Related posts

Cultural Dance Program

Cultural Dance Program

We are very excited to announce the continuation of our efforts in 2018.  Open to all Ana e Malit children Ages 5 to...