Lajmërim

Lajmërim

Lajmërojmë komunitetin tonë se Kuvendi Zgjedhor i Shoqatës Shqiptaro- Amerikane " Ana e Malit " do të mbahet ditën e Dielë, me 21 Shkurt 2016, në ora 11:00 të paraditës, në lokalin " Brook Catering Hall " i cili gjindet në adresën: 29 Brook St. Staten Island , NY...

Ana e Malit si poligon për kusurimet politike

Ana e Malit si poligon për kusurimet politike

Me afrimin e fundvitit afrohet ngadalë edhe periudha e festave, periudhë e cila për ne shqiptarët rastësisht fillon pothuajse në një kohë të përafërt me atë amerikane. Gjersa ato merren me zgjedhjen e kostumeve për Halloween, ne fillojmë përgaditjet për festën më të...

ANAMALASI KRENARI E KOMUNITETIT SHQIPTARO AMERIKAN

ANAMALASI KRENARI E KOMUNITETIT SHQIPTARO AMERIKAN

New York 23 Shtator 2015 Mërgata e shqiptareve të Amerikës ka pasur valë dhe periudha të ndryshme të migrimit varësisht nga rrethanat dhe ndodhitë që kanë përciellur fatin e trojeve shqiptare në gadishullin Ballkanik . Gjatë dekadave të fundit në SHBA- kanë ardhur...