REGJISTROHU - REGISTER

Shoqata Shqiptaro-Amerikane “Ana e Malit” në New York ka marrë iniciativën për regjistrimin e populsisë me qëllim që të dispunojmë me numrin e saktë të pjesëtarëve të komunitetit tonë në SHBA….Kliko këtu

BASHKOHU - JOIN US

Shoqata nuk mund te egzistoj pa pjesmarrjen dhe angazhimin tuaj, ju lutem bashkohu dhe në kët mënyr jep kontributin tuaj, së bashku ësht më e lehtë rrugtimi jone drejt qëllimeve tona…Kliko këtu

DHURO - DONATE

Shoqata është Organizatë jo Qeveritare dhe jo fitimprurëse, për të ruajtur kontinuitetin dhe susksein e shoqatës ne mbështetëmi në contributin tuaj, ju lutem dhuroni lhe në kët mënyr siguroni qëndrushmërin tonë….Kliko këtu 

AKTIVITETI I SHOQATES

PIKNIKU VJETOR

Shoqatat shqiptare me origjinë nga trojet tona etnike nen Malin e Zi mbajtën piknikun e përbashkët me datën 29 Maj 2016  ne Parkun piktores te New Yorkut, Franklin D. Roosevelt (FDR) State Lexo më shumë

DITA E GRUAS

Në hotelin “Hilton” me mjedise lluksoze u mblodhën së bashku gratë shqiptaro amerikane për të festuar ditën ndërkombëtare të gruas. Dita e së dielës me pak thëllim dhe rreze dielli shndriste në ishullin e bukur të Staten Island…Lexo më shumë

DITA E FLAMURIT

Komuniteti shqiptaro-amerikan gjegjësisht shoqatat dhe asosacionet që veprojnë në treshtetshin NY, NJ dhe CT, te bashkuara si asnjëherë ma par dhe në koordinim me asamblestin e shtetit Lexo më shumë

 Connect with Us – Lidhu me ne

twitter youtube facebook

LAJMET – NEWS

Me Maraton, për atdhe e komb

Këtë 28 Nëntor do të zhvillohet edicioni i pestë i Maratonës së Pavarësisë, Ulqin - Shkodër. Si filloj ky aktivietet i garës së vrapimit i cili tashmë po bëhet tradicional ? Bashkatdhetari Esat Aloshi i cili jeton disa dekada në Nju Jork, me rastin e 100-vjetorit të...

read more

Shoqata "Ana e Malit" në NY, zgjedh Kryesinë e re

Të Dielën,me 21 Shkurt 2016 u mbajt Kuvendi Zgjedhor i Shoqatës "Ana e Malit" në NY. Bordi i ri drejtues do të ketë 15 anëtarë. Për shkak të kontinuitetit të punës, pesë anëtarë do të jenë nga Bordi i mandatit të kaluar, dhe dhjetë anëtarë të rinj, prej të cilëve pesë...

read more

Lajmërim

Lajmërojmë komunitetin tonë se Kuvendi Zgjedhor i Shoqatës Shqiptaro- Amerikane " Ana e Malit " do të mbahet ditën e Dielë, me 21 Shkurt 2016, në ora 11:00 të paraditës, në lokalin " Brook Catering Hall " i cili gjindet në adresën: 29 Brook St. Staten Island , NY...

read more

SHKODËR – ULQIN, MARATONA E PAVARËSISË 2015

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi, si zakonisht, organizon një sërë aktivitetesh me rastin e Ditës së Flamurit Kombëtar, 28 Nëntorit. Edhe këtë vit, më 28.11.2015, Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve, në bashkëpunim me Komunën e Ulqinit dhe Bashkinë e Shkodrës,...

read more

Ana e Malit si poligon për kusurimet politike

Me afrimin e fundvitit afrohet ngadalë edhe periudha e festave, periudhë e cila për ne shqiptarët rastësisht fillon pothuajse në një kohë të përafërt me atë amerikane. Gjersa ato merren me zgjedhjen e kostumeve për Halloween, ne fillojmë përgaditjet për festën më të...

read more