Teksa e gjithë bota ndodhet në një gjendje jo të zakonshme për shkak të koronavirusit, COVID -19 e natyrshme është që të shqetësohemi dhe rrisim kujdesin ndaj njëri tjetrit në familje, shoqëri e komunitet. Pandemia nuk ka kursyer as vendlindjen tonë dhe të shumta janë ato familje që përveç të shqetësuar nga virusi mbi supe po ju rëndon edhe varfëria duke ju shtuar hallin të cilin si komunitet kemi mundësi t’a zbusim. Shoqata Ana e Malit tashmë ka filluar aksionin për të ndihmuar financiarisht familjet me vështirësi financiare në vendlindje. Varësisht nga përkrahja juaj varet numri i familjeve që do ndihmohen dhe shuma që do ju dorëzohet. Për arsye të korrektësisë pas dorëzimit të mjeteve do publikojmë edhe listën e familjeve që janë ndihmuar. Jeni të ftuar të gjithë ti bashkangjiteni aksionit sipas mundësisë tuaj! Askush nuk është varfëruar duke ndihmuar andaj t’a ndihmojmë njëri tjetrin, duke ndihmuar ato familje që në këtë kohë pandemie po luftojnë edhe varfërinë ekstreme ndihmojmë vetveten! 

ABOUT US

Association “Ana e Malit” is named after an ethnic Albanian region that carries the same name, in the territory of the Municipality of Ulqin in Montenegro. “Ana e Malit” gathers mainly compatriots who migrated to the United States of America from this region, with the common interest as well as with main objective, to help their country and homeland, as well as in communities where they live (in New York, New Jersey, etc.) to organize humanitarian, cultural and recreational events.
The association also calls for the preservation of native language, the cultivation of Albanian traditions and the celebration of important events and celebrations of our national history

LEARN ALBANIAN & DANCE

The Albanian-American Association, Ana Mali is proud to offer the Albanian Language Education and dance program to all children in our community. This educational program of learning the Albanian language and Albanian cultures will enable young people and our children to learn writing and reading in their mother tongue and basic knowledge of Albanian literature, history and geography. Mr. Haxhi Shabani who has practiced the profession of Professor of Albanian Language in Ulcinj has offered to teach our children.

All Parents wishing that tire children by meeting this educational program will be able to enroll tire children on Sunday, January 26, 2020 starting at 9 am until 12 noon:
High School 2
333 Midland Ave.
Staten Island, NY

To register please contact , Mrs. Mina Salaj

The annual fee is $ 50 per child.
Hello and thank you! We wish this program also a successful and useful life.
Sincerely from the Albanian American Association, Ana e Malit

.

Safet Llolla

Safet Llolla

Chairperson

BILAL DEMIRI

BILAL DEMIRI

Vicepresident

ARMEND TAGANI

ARMEND TAGANI

Secretary

GENTI HOLLAJ

GENTI HOLLAJ

Treasury

BESA KURTOVIQ – MIMOZA PALI – ELBAIDA ALOVIQ – REMZIJE ZAGA – SUADA KURTI – MINA SALAJ – ZIJA KRAJA – ALMIR MUSTAFA – HYSEN MEHMETI – MIRSAD CUCA – SAFET KALLABA

Annual Assembly Meeting

Annual Assembly Meeting

You are cordially invited to participate in Ana e Malit Association’s Annual Meeting with the community, which will be held on Sunday, March 5, 2017, beginning at 10:00 AM, at: The Vanderbilt at South Beach – 300 Father Capodanno Blvd. Staten Island, NY...

read more
Kuvendi Vjetor i Shoqatës

Kuvendi Vjetor i Shoqatës

Ftojmë pjesëtarët e komunitetin anamalas që të marrin pjesë në Kuvendin Vjetor të Shoqatës Shqiptaro- Amerikane ” Ana e Malit ” , i cili do të mbahet me 5 Mars 2017 , ditë e Dielë, duke filluar në ora 10:00 të paraditës, në lokalin: The Vanderbilt at South...

read more
Filloi manifestimi “DITA E SHEGES”

Filloi manifestimi “DITA E SHEGES”

Për të pestin vit me rradhë BKA organizoi manifestimin Dita e shegës.  Ky manifestim u mbajt në qendër të Katerkollës me prezantimin e stendave të produkteve vendase.  Në 10 stenda përvec shegës, u prezantuan edhe produkte të tjera të prodhuesve nga...

read more

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Shares