Filloi manifestimi “DITA E SHEGES”

Posted On February 28, 2020

Për të pestin vit me rradhë BKA organizoi manifestimin Dita e shegës.  Ky manifestim u mbajt në qendër të Katerkollës me prezantimin e stendave të produkteve vendase.  Në 10 stenda përvec shegës, u prezantuan edhe produkte të tjera të prodhuesve nga zona e Ulqinit, Anës së Malit dhe Krajës.

Në nder të kësaj dite folën kryetari i BKA Kabil Kurti si dhe kryetari i komunë së Ulqinit Nazif Cungu. Theksi i bisedës u vendos mbi problemet me të cilat hasen bujqit e komunës së Ulqinit.

Written by Zaim Halili

Related Posts

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Shares

Share This

Share this post with your friends!