Shoqata Ana e Malit organizon ndihmë financiare për bashkëvendasit me rastin e korona-virusit

Posted On April 6, 2020

Teksa e gjithë bota ndodhet në një gjendje jo të zakonshme për shkak të koronavirusit, COVID -19 e natyrshme është që të shqetësohemi dhe rrisim kujdesin ndaj njëri tjetrit në familje, shoqëri e komunitet. Pandemia nuk ka kursyer as vendlindjen tonë dhe të shumta janë ato familje që përveç të shqetësuar nga virusi mbi supe po ju rëndon edhe varfëria duke ju shtuar hallin të cilin si komunitet kemi mundësi t’a zbusim. Shoqata Ana e Malit tashmë ka filluar aksionin për të ndihmuar financiarisht familjet me vështirësi financiare në vendlindje. Varësisht nga përkrahja juaj varet numri i familjeve që do ndihmohen dhe shuma që do ju dorëzohet. Për arsye të korrektësisë pas dorëzimit të mjeteve do publikojmë edhe listën e familjeve që janë ndihmuar. Jeni të ftuar të gjithë ti bashkangjiteni aksionit sipas mundësisë tuaj! Askush nuk është varfëruar duke ndihmuar andaj t’a ndihmojmë njëri tjetrin, duke ndihmuar ato familje që në këtë kohë pandemie po luftojnë edhe varfërinë ekstreme ndihmojmë vetveten! 

Written by Zaim Halili

Related Posts

Annual Assembly Meeting

Annual Assembly Meeting

You are cordially invited to participate in Ana e Malit Association’s Annual Meeting with the community, which will be held on Sunday, March 5, 2017, beginning at 10:00 AM, at: The Vanderbilt at South Beach – 300 Father Capodanno Blvd. Staten Island, NY...

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Shares

Share This

Share this post with your friends!