Me Maraton, për atdhe e komb

Me Maraton, për atdhe e komb

Këtë 28 Nëntor do të zhvillohet edicioni i pestë i Maratonës së Pavarësisë, Ulqin – Shkodër.Si filloj ky aktivietet i garës së vrapimit i cili tashmë po bëhet tradicional ? Bashkatdhetari Esat Aloshi i cili jeton disa dekada në Nju Jork, me rastin e 100-vjetorit të...
Shoqata “Ana e Malit” në NY, zgjedh Kryesinë e re

Shoqata “Ana e Malit” në NY, zgjedh Kryesinë e re

Të Dielën,me 21 Shkurt 2016 u mbajt Kuvendi Zgjedhor i Shoqatës “Ana e Malit” në NY.Bordi i ri drejtues do të ketë 15 anëtarë.Për shkak të kontinuitetit të punës, pesë anëtarë do të jenë nga Bordi i mandatit të kaluar, dhe dhjetë anëtarë të rinj, prej të cilëve pesë...

Pin It on Pinterest